< 返回
  • 【Hanna老師校長齊捧場】 52歲朱麗倩冇放棄追B 劉華:我老婆為什麼那麼愛我!
  •   21,393 views │ 2018年06月11日
    留言()

 

唔經唔覺,劉華嘅「華仔天地」成立咗三十年喇!上個星期六,劉華同過千fans 喺九展開P慶祝! 梗係唔少得例牌出現嘅老師朱麗倩同阿女Hanna! 不過,今年仲多咗班特別嘉賓喎!

「我個女嘅朋友都黎埋!我個女嘅先生都黎咗!我個女希望第時出唱片嗰陣都麻煩你地幫我買。」

一開場冇耐,劉華唱完《你是我一生最大的驕傲》,就同老婆發表《愛的宣言》。

「我老婆,我就奇怪為什麼沒有血緣都那麼愛我!」

之後劉華仲賣大包,話比三分鐘時間fans 發問,仲話問乜都得!fans 們梗係乘機追問佢嘅家事啦!上個禮拜,朱麗倩先比人影到疑似大肚去中環睇婦科。

「我好像沒有以前那麼紅!我現在走在路上,只要帶著老婆,他們都不看我,就看我老婆⋯⋯的肚子。」

之後劉華仲親囗澄清⋯⋯「我當然努力!我每天努力呀!我多希望那個新聞是真的!」

雖然朱麗倩已經踏入52 歲高齡,但兩公婆一直冇放棄追B,依然盡最後努力!早排《壹仔》先撞到朱麗倩去佛寺祈福,希望盡快佗B。

立即按此連結下載《壹週刊》APP:http://bit.ly/next28app

去到中段,點少得切餅環節。劉華先叫阿女同班同學仔上台。

「Hanna ! 先黎! 呢個我大女,呢個我二女,呢個我三女,嗰個我兩個仔!我地不如叫埋我地啲校長呀,老師咁呀一齊黎啦!」

喺台上劉華時不時攬住老婆,仲凖備埋花送比劉媽媽同老婆,場面不知幾温馨。

「我有紥花要送返比媽咪,仲有一紥,當要送比我個女個媽咪啦!」

玩足三粒鐘,劉華走嗰陣有大批fans 護送。
熱門新聞
  • 【悔改●承諾幫手養女】周永恒崩哭求阿Yu女兒原諒:對佢哋好大虧欠(足本版) 136,381 views
  • 【大陸妻佗B仔】周永恒9月再做老竇:估唔到仲有女人信我(足本版) 83,123 views
  • 【為拍拖去到盡】港女為符意中人要求 3個月喪減40磅(足本版) 56,804 views
  • 【取得入境證據】獨家回應!黑獄18年現轉機 鄧龍威:好想返香港見媽媽!(足本版) 52,382 views
  • 【同王浩信玩完】戰鬥格蔡思貝 深坑露腿姣攻老外一撻著晒(足本版) 46,002 views
  • 【揸四千萬樓嗌唔掂】森美賣樓幫仔女俾首期 自己移居泰國:香港樓價太貴(足本版) 43,681 views