< 返回
  • 【床照流出】同佘詩曼好友爭仔 Naomi登堂入室坐正
  •   52,113 views │ 2017年10月12日
    留言()

 

𡃁模Naomi數年前同佘詩曼好友Georgia爭地產花心男Patrick,搞到滿城風雨,更不惜背上小三之名,最近又有新搞作!

有讀者爆料供出幾張Naomi同Patrick嘅床照。Naomi不甘示弱,床照流出後,今日仲上載於男方大坑道寓所嘅自拍照到社交網站,挑機阿佘好友Georgia。
本刊當然者有致電Naomi 求證,Naomi說:「床照點解會流出我唔清楚,你問返對方啦,同埋男未婚、女未嫁,又何來小三呢?我Facebook profile pic隨便換張相,我自己無留意過拍攝地點係邊,不過就算係佢屋企影又點?好正常啫。
嗰個女人瘋狂致電我,已交警方處理,我唔方便多講!」
Naomi就話男未婚女未嫁,唔認為自己係小三,不過Georgia就曾經喺網上鬧爆Naomi,仲自稱自己同Patrick已經結咗婚喎?兩個女人爭玩具,不過最後再俾人踢爆呢位地產花心男Patrick原來真係未結婚,就連寡佬證都有。
一個男人又玩姊弟戀,又拖拖拉拉另一個索模咁多年,搞到滿城風雨都繼續花心成性,大家都係食花生算啦!
熱門新聞
  • 何雁詩強迫棄養 鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 239,700 views
  • 鄭俊弘把口話狗仔好乖 為氹女友將愛犬送走 43,842 views
  • 鄭俊弘被雪零收入身材暴漲 買嘢搵何雁詩埋單 38,017 views
  • 【人神共憤】鄭俊弘用倒鈎鐵鏈綁狗 何雁詩網上回應:我是狗癡⋯唔係好明發生咩事 27,873 views
  • 肉腿回春 56歲葉蒨文轉look陪鬚根老外 27,649 views
  • 【難忘舊仇】梁思浩拒做《百萬富翁》嘉賓 請主持陳志雲食檸檬 26,875 views