< 返回
  • 【+ONE】方便易用!YSL Beaute玩味雙色胭 唇膏
  •   2017年03月08日
    留言()

 

大部份女生都會隨身帶備化妝袋,但那麼多妝物真的夠重,如果可以有些一物兩用的化妝品,你說多好!於是YSL Beaute推出了雙色胭 唇膏,既可以化出層次感胭脂,同時又可造出有深淺效果的立體唇妝,最重要是輕巧易攜,補妝超方便。

今次請來YSL Beaute makeup artist Nicole教大家如何巧妙地使用這雙色胭 唇膏,化出層次感胭脂及立體唇妝吧!
  • 大部份女生都會隨身帶備化妝袋,但那麼多妝物真的夠重,如果可以有些一物兩用的化妝品,你說多好!於是YSL Beaute推出了雙色胭 唇膏,既可以化出層次感胭脂,同時又可造出有深淺效果的立體唇妝,最重要是輕巧易攜,補妝超方便。

    今次請來YSL Beaute makeup artist Nicole教大家如何巧妙地使用這雙色胭 唇膏,化出層次感胭脂及立體唇妝吧!

熱門新聞
  • 【醫生與您】心房顫動與中風 77,117 views
  • 【獨家● 出局返港】Celine冇晒心機 譚順生死撐:攰喇佢! 49,263 views
  • 【戴幾個豪宅上手?】豪戴1.6億鑽表 關之琳笑唔停 43,958 views
  • 【第一次見】劉華受傷後仍親自抱女 一家三口齊齊整整同fans過56歲生日 31,973 views
  • 【生意●劏場女超人】師奶連租北角死場14舖 自製百貨街谷返人流 31,697 views
  • 【兩姐妹邊個正啲?】湯洛雯瓜子口面生得靚 妹妹玲瓏浮凸身材正 30,376 views