< 返回
  • 【獨家●52歲忽然變攣】沉香大王女兒狂追陳雅倫 又繑又挨晒恩愛
  •   39,684 views │ 2018年04月12日
    留言()

 

一向多仔埋身的陳雅倫,近日又有新寵登場,她全程繑住對方,又挨到實,仲嘟晒咀,真係好sweet㗎!不過今次她身邊的人,是沉香大王簡文樂個女Katie,唔通忽然轉性?

低胸透視、魚網黑絲、高衩裙,陳雅倫非常戰鬥格呀!着到咁sexy,只為跟Katie約會。她們先去名店shopping,當然由Katie簽卡啦。

Katie更陪陳雅倫去養和睇醫生,等睇症時,陳雅倫整個人緊靠她。Katie好有默契地幫她攞藥,非常體。之後在半島撐完枱腳,再孖住離開。

Katie家底好厚,跟不少圈中人相熟,更是譚詠麟嘅世姪女。她已經認識陳雅倫三十幾年,一直想追求她,是癡心情長劍。陳雅倫多年的生日派對,她差不多到齊。

Katie本身是能量治療師,近年移居去墨西哥,在當地有工作室,亦會隔空幫香港嘅病人治療,工作都幾忙,但一有時間就返香港陪陳雅倫。

陳雅倫就形容Katie為知己,直言:「大家三十多年朋友,我們無所不談,我跟她沒有隱瞞,關係好好。」

立即按此連結Download《壹週刊》: https://goo.gl/NVySCK
熱門新聞
  • 【家有魔鬼僱主】有片慎入僱主狂鬧10分鐘 外傭含淚爆魔鬼家規(足本版) 121,371 views
  • 【每日壹爆●艷星風光背後】落難時做過麥當勞大家樂 鄭艷麗: 清潔阿嬸我都做(足本版) 112,853 views
  • 【藝員失婚失業打不死】忘記老公家中荒唐搞女 50歲黎海珊素顏孖男伴出街睇戲 (足本版) 84,872 views
  • 【個仔似足老豆】李琳琳老來得子 70歲姜大衛細仔只得22歲(足本版) 71,439 views
  • 【暗寸姣婆亞姐】被萬綺雯搶走呂頌賢 傳黎海珊入廠掌摑小三(足本版) 69,799 views
  • 【明明有老公】陳自瑤心酸湊女疲倦 死守因為王浩信玩三招箍煲 (足本版) 63,817 views