< 返回
  • 有四男服侍仍不滿足 佘詩曼被封「貪食佘」
  •   14,352 views │ 2018年06月06日
    留言()

 

佘詩曼為新廣告著起拖尾裙,見到畫面中嘅佢「裙搖又尾擺」好飄逸,係咪好有女神feel呢?其實成件事好搞笑架,尤其當你見到鏡頭背後,原來有一班男仔扯住佢啲尾擺起勢咁揈嘅時候。

「今次拍呢個廣告真係唔簡單,大家唔好見到以為好靚呀,好似仙女咁樣呀,但其實幕後有好多工作人員幫手嘅,因為又要四邊唔同方向拉起條裙啦,咁樣吹起佢先有飄逸感覺,導演要求當然高啦,所以有啲鏡頭拍咗好多個take。」佘詩曼說。

喺呢個大熱天時,阿佘只係企定定吹住四把風扇就可以拍完收工出糧,好似好爽皮喎。其實佢都話女神唔易做架:「係我對眼最辛苦囉,因為吹咗成日啦,全日俾四把風扇吹住,係咁流眼水囉,所以背後都付出好多架,真係女神唔易做呀!」

付出得多梗係要補償返啦,特別係補償俾個胃,所以阿佘更被封為「貪食佘」。

「因為4個工作人員拉住我條裙,即係間接拉住我,佢哋無定向咁扯我條裙,變咗我有時都被佢哋拉跌架,所以我馬步要企得好穩至得。佢哋仲笑我食得多嘢,我不知幾用力啊要,所以先食完飯再食甜品咋。」

立即按此連結下載《壹週刊》APP:

http://bit.ly/next28app
熱門新聞
  • 【新移民呃綜援實況】月入3萬歐洲旅行 老闆:佢哋富貴仲幫仔女買樓(足本版) 132,399 views
  • 【42歲焦媛離奇暴瘦】街頭呆滯落晒形 焦媛驚變人乾:樂觀正面應戰(足本版) 127,303 views
  • 【獨家〡30億嫩妻半島富貴sweet】何艷娟放電嗲爆老公 吳志誠扮後生冧妻(足本版) 87,333 views
  • 【獨家斷正〡千語BB伴遊】濕身透bra跟富三代上樓 愛巢對正林峯屋企 (足本版) 68,921 views
  • 【20年父女戀】一生人得高志森呢個男人 焦媛坦白:我有戀父情意結(足本版) 63,705 views
  • 【貿易戰有生機】被遺忘的港產電視機 本地薑無奈: 大家寧願俾多兩倍錢出去買 62,059 views