< 返回
  • 瞓床2個月 葉翠翠宣佈陀狗B
  •   61,547 views │ 2018年01月01日
    留言()

 

葉翠翠去年四月為老公周曉東誕下小王子周津羲,兩公婆有子萬事足,葉翠翠除做KOL外,全副心機照顧囝囝。據知有意生多一個的她,今年十月再造人成功,今次佗B血壓低,她冇胃口兼要瞓足兩個月床,幸好向來注重保養,不單未有影響磅數,十週B已經比標準size大,跟小王子一樣健康有分量。

上週四(十二月二十八日)下午,葉翠翠孖老公同小王子到星街high tea,著住大褸的她,雖然身形未有明顯變化,但面部略為浮腫,行路姿勢充滿孕味。原來,佗B初期,她因血壓低經常頭暈要在家休息,就算身體狀況回復正常,她依然小心謹慎,落車後行去餐廳的一段路,幾乎全程拖實老公。

入到餐廳,葉翠翠放鬆晒,跟老公邊食邊講,其間又餵小王子飲水,九個月大的小王子雖然有得睇冇得食,但依然開心玩紙巾。

「翠翠佗第一胎時,都係過咗三個月先通知屋企人,今次都係一樣。佢佗B初期,血壓低要瞓床,就連食飯都試過喺床度食,兩個月冇出過街,除咗因為應承朋友做剪綵嘉賓,十一月中稍為扮靚出過去,一直都喺屋企。」知情者說。

求證葉翠翠佗B,現在行動自如,可以外出的她開心承認:「我哋未知係仔定女,老公希望第二胎係仔,我就鍾意女,所以生女生仔都一樣開心。」
熱門新聞
  • 【鹹濕牙醫〡狼影裙底】CCTV踢爆牙醫診所淫行 手機暗影大批女病人裙底(足本版) 381,216 views
  • 【港大俊男毒招玩女】氹多名港女上床SM虐打 仲逼女碌卡借錢供養(足本版) 250,254 views
  • 【20億身家俾晒利智】愛到貼地29年因一件事 李連杰:我願意為她付出生命(足本版) 117,847 views
  • 【剝一隻牙人生逆轉】港男剝牙昏送ICU變癱 醒來身殘失業妻自殺(足本版) 110,372 views
  • 【千億富豪追求】賭王一舞傾倒 邵逸夫介紹 南豐陳廷驊利智傳緋聞(足本版) 68,889 views
  • 【港女冧爆強國男】跳舞撒嬌服侍大陸佬 港女憑直播想買車買樓(足本版) 66,326 views