< 返回
  • 【亂泊車?】被插頂住旅遊巴 周柏豪:我喺架車度
  •   6,029 views │ 2017年11月13日
    留言()

 

近期周柏豪「轉會」加盟星夢,加上踏入影壇拍戲又拍劇,搵到錢當然要換車獎勵自己,豪購約70萬的Ford野馬跑車,並配以「柏豪」feel十足自訂車牌。

但有網民怒插他的新車泊在街尾,令隨後的旅遊巴不夠位駛入,留言話:「有冇人識周柏豪?快啲叫佢返嚟揸走部車。」

柏豪接受傳媒訪問時,無奈表示:「我當時喺架車度,冇發生乜嘢事,睇住個一個人影,我亦冇阻擋架旅遊巴士,網上嘅嘢有時唔需要太認真。」

他強調自己沒有阻街,指該處是酒店落客區,並非雙黃線,是可以停車的,況且旅遊巴後來都成功離開,他亦沒同人嗌交。

同時亦有網民為他平反,認為以現場情況來看,似乎是旅遊巴司機技術問題居多。
熱門新聞
  • 【家有魔鬼僱主】有片慎入僱主狂鬧10分鐘 外傭含淚爆魔鬼家規(足本版) 142,648 views
  • 【住豪宅劣質生活】呎價2萬5上層床下層客廳 住客:我都在死忍(足本版) 116,768 views
  • 【每日壹爆●艷星風光背後】落難時做過麥當勞大家樂 鄭艷麗: 清潔阿嬸我都做(足本版) 113,798 views
  • 【藝員失婚失業打不死】忘記老公家中荒唐搞女 50歲黎海珊素顏孖男伴出街睇戲 (足本版) 85,527 views
  • 【個仔似足老豆】李琳琳老來得子 70歲姜大衛細仔只得22歲(足本版) 74,852 views
  • 【暗寸姣婆亞姐】被萬綺雯搶走呂頌賢 傳黎海珊入廠掌摑小三(足本版) 70,566 views