< 返回
  • 【破天荒兩房之歡】大劉出巡帶甘比一家睇戲 賜呂麗君仔劉子鋒同場享樂(足本版)
  •   55,138 views │ 2018年07月10日
    留言()

 

劉鑾雄(大劉)同甘比享受家庭日,除咗有甘比所生嘅劉秀樺、劉仲學之外,估唔到呂麗君嘅囝囝劉子鋒都有參與。兩房小朋友一齊現身,誇張啲講簡直係破天荒。

請參與壹週刊大獎賞活動(包括與陶傑晚宴),即按:http://bit.ly/Appinstall18

又到暑假,而且最近有被譽為最好笑嘅Marvel電影《蟻俠2:黃蜂女現身》上畫,為人父母梗係要帶埋仔女,一家大細入場笑餐飽啦,就連大劉同甘比都唔例外,連同保鏢、傭人等在內,一行十九人現身自己嘅皇室堡睇戲。

一段時間無見,甘比大女秀樺明顯大個咗好多,高過婆婆膊頭,而且面珠有肉都幾得意,不過就同細個嗰陣一樣最鍾意食,以前睇商場騷要食乳酪,而家睇《蟻俠》要食著片,散場未食晒都要自己拎住走。

至於近年比較少公開露面嘅呂麗君細仔子鋒,就被爸爸大劉拖到實,睇得出大劉好肉緊,捨不得鬆手被囝囝跑開,相信係因為子鋒主要由呂麗君照顧,大劉比較少機會見到呢粒仔,加上潮州人特別重視男丁,所以呢日先咁肉緊。

殿後嘅甘比就拖住仲學,同其他女親友一齊說說笑笑,好享受一家大細睇場戲,簡簡單單又開開心心咁過一日。

BTW,大劉出巡嘅排場幾時都係咁大陣仗,單係戴口罩、雙手鋪毛巾嘅護航保鏢、傭人都有8個,離開時又分三架車七人車一齊行駛。
熱門新聞
  • 【住豪宅劣質生活】呎價2萬5上層床下層客廳 住客:我都在死忍(足本版) 229,856 views
  • 【家有魔鬼僱主】有片慎入僱主狂鬧10分鐘 外傭含淚爆魔鬼家規(足本版) 167,963 views
  • 【曾是180磅肥師奶】50歲李婉華身體出事 咬緊牙關減走70磅變索媽(足本版) 86,032 views
  • 【個仔似足老豆】李琳琳老來得子 70歲姜大衛細仔只得22歲(足本版) 80,907 views
  • 【五層樓港女評廢青】港男無料扮四條 港女曾上游:傾好條件至一齊(足本版) 67,923 views
  • 【惡魔菲傭嚇死我】誘爬露台摸下體想動刀 9歲女:佢想殺死我(足本版) 57,472 views