< 返回
  • 麻煩經理人 囂槳張丹惡鬥B餐夏森美
  •   6,403 views │ 2015年04月05日
    留言()

 

蜂鳥音樂嘅張丹湊住「宇宙漿」搞到神憎鬼厭,連粉絲團都喺微博撰文力數張丹不是。不過,原來娛樂圈仲有個神級經理人,搞到上緊位嘅歌手好似依家嘅GEM咁剋人憎,嗰歌就係「B餐Kay」嘅經理人夏森美。

嗱嗱……今日(4月5日)就有網友搞咗個「最屎經理人公投」,公咩投丫?人選都係得嗰兩個,不過一班網友分析就相當獨到。雖然夏森美嘅麻煩嘢都唔少,例如怒插Eric Kwok唔作歌俾阿Kay真係好小家同小器,或者鬧爆無綫等,不過一班巴絲打就力撐佢係純粹應對技巧唔好,唔涉及個人性格。

相反,網友就表示「張丹本身係有錢仔,所以講嘢永遠都有種睇唔起你嘅感覺」。覺得自己同旗下藝人(其實都係得GEM一個)高高在上之餘,仲會無理要求其他人,搞到同商業夥伴出現「劇烈嘅磨擦現象」,個藝人有幾掂都冇用啦!

形勢就分析咗,但有結果都唔代表「宇宙漿」擺脫到張丹,份約嘅問題……外人都係幫唔到啲咩,阿漿都係好自為之啦!
高登巴打個個都有咁上下, 見解好獨到仲好仲point添
熱門新聞
  • 【呢世最憎周潤發】曾經沉迷嫖賭飲 吳孟達嬲爆周潤發唔借錢(足本版) 156,093 views
  • 【黑幫14K操控】一條街十幾個妓女 元朗企街狼招拉客極擾民(足本版) 149,244 views
  • 【監獄膳食黑幕】監獄廚房係油水位 江湖大佬可分多2隻雞翼(足本版) 123,232 views
  • 【捱過杜汶澤婚外情】田蕊妮死守19年 俾老公用100蚊搞掂:我好崇拜佢(足本版) 104,838 views
  • 【鬧市下體現形】同林峯翻撻無望 千語BB暴瘦變紙板人 (足本版) 81,282 views
  • 【何志平種錯生基出事】富豪御用風水師爆料 何志平信錯師傅:佢難逃一劫(足本版) 74,411 views